În vizită la Santiago Bernabeu

Pentru cei care vor să meargă în vizită la Santiago Bernabeu atunci când ajung în Madrid, intrarea costă 15 euro.

Nouă ne-a luat cam 3 ore şi jumătate să vedem ce se întâmplă pe acolo. Nu au ghizi. Poţi sta cât vrei în stadion (în limita programului) şi nu se intra neapărat pe grupuri. Poţi intra şi singur, cum ai chef. În mare, de vizitat este muzeul, apoi pe parcurs se fac 3 ieşiri în stadion. O dată la locurile care se află cel mai sus din stadion. Eu, deşi nu am rău de înălţime, am fost ceva speriată. Apoi la locurile de mijloc şi, în final, pe pământ. :lol: Stadionul are o capacitate de 86.000 de persoane. Cel mai ieftin bilet acolo costă 300 de euro–>( o greseala a mea in legatura cu preturile: de fapt cica exista bilete si sub 100 de euro dar va spun eu ca daca nu sunteti din Madrid nu prindeti unul la preturile alea.) Iar scaunele pentru acel preţ mie mi se par destul de incomode. Au si scaune pentru vip-uri. Alea sunt Dumnezeu pe pământ, sau scaune în format lojă, parca sunt construite din piese lego la fel ca in jocul asta  http://www.xjocuri.com/jocuri-lego.html

Se vizitează şi vestiarele unde băieţii au jacuzzi, scaune pentru masaj, duş cu hidro-masaj etc. Apoi ultima oprire se face la magazinul oficial cu produse marca Real Madrid (mai există unul şi în Sol, centrul Madridului).

În interiorul stadionului există şi o cafenea cu gustări în caz că ţi se face foame sau sete. Iar dacă vrei doar un suvenir din magazinul oficial, îl poţi obţine făcând accesul din bulevard. Au o intrare specială şi pentru cei care nu vor neapărat să viziteze stadionul.

Ah, să nu uit de sala pentru conferinţele de presă. Mie aia mi-a plăcut cel mai mult. E bestială! Aproape că mi-am dorit să devin jurnalistă pe sport numai ca să mai stau în sala aia.

Dar noi o sa ne intoarcem la noi acasa si tot la noi parca e mai frumos, nu zic asta pentru ca este adevarat ci pentru ca asa esti obisnuit, pana si acele jocuri romanesti sunt mai frumoase decat jocurile straine.